Nieuws

Volk op wielen

Geplaatst: 26-06-2024

Overal in Nederland vind je ze: vrijheidszoekers, mensen zonder huis of digital nomads die leven vanuit camper of busje.

Lees verder »

Focus op Zoetermeer

Geplaatst: 19-06-2021

In de talkshow Focus op Zoetermeer is Edith te gast om te vertellen over camping " De Drie Morgen"

Lees verder »

Toiletten en douches op campings mogen eerder open!

Geplaatst: 11-06-2020

Toiletten en douches op Nederlandse campings mogen vanaf 15 juni weer open. Dat heeft het kabinet besloten. Oorspronkelijk stond de heropening gepland voor 1 juli.

Lees verder »

Opening camping uitgesteld

Geplaatst: 07-04-2020

Na maanden van hard werken zou de verplaatste camping De Drie Morgen op 1 april op de spiksplinternieuwe locatie in de Nieuwe Driemanspolder openen. Maar daar haalde het coronavirus een dikke streep door.

Lees verder »

Camping De Drie Morgen krijgt een nieuwe plek

Geplaatst: 10-07-2019

Een stukje van website indebuurt.nl over de verhuizing van onze camping

Lees verder »

Nieuwe Driemanspolder

Geplaatst: 09-09-2017

Ontwikkeling en aanleg van de Nieuwe Driemanspolder

Lees verder »

Groeten uit Zoetermeer!

Geplaatst: 27-07-2022

Kamperen in Zoetermeer? Jazeker, dat kan! Camping De Drie Morgen zit deze zomer bijna helemaal vol met gasten uit binnen- en buitenland. De camping scoort twee jaar na de opening verrassend goed.

Lees verder »

De camping in vogelvlucht

Geplaatst: 01-10-2020

Mooie beelden van de camping en de omliggende parken!

Lees verder »

Coronamaatregelen

Geplaatst: 04-06-2020

Maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Beste gast, Hartelijk welkom. In verband met het coronavirus geldt er op dit moment een speciaal protocol op camping ‘De Drie Morgen’. Onze camping volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wilt u meewerken aan onderstaande voorschriften om de gezondheid van elkaar te beschermen? Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent, komt u niet naar onze camping. Blijf dan thuis, dit geldt ook voor uw gezinsleden. Hartelijk dank voor uw medewerking. Camping De Drie Morgen Mail: mail@dedriemorgen.nl Tel: +31(0)3515107

Lees verder »

Nog één weekje De Drie Morgen

Geplaatst: 17-08-2019

Nog iets meer dan een week resteert voor camping D e Drie Morgen aan de Voorweg. Volgende week zondag rijden de caravans van het terrein. De camping verdwijnt niet écht. Hemelsbreed een kilometer verderop gaat het kampeerterrein in april 2020 weer open.

Lees verder »

Hof van Delfland, jouw agenda voor groen leven én beleven

Geplaatst: 24-04-2019

Hof van Delfland is een non profit online agenda voor alles op het gebied van groen in je eigen omgeving: van stad naar strand en ommeland. Hof van Delfland is geen echte hof, maar een aaneengesloten gebied in de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Grotere steden (Rotterdam, Den Haag, Delft, Zoetermeer) en dorpen, kernen, gemeenten (Westland, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en Zuidplas), de kust, rivieren, weiden en water. Waar Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Zuid-Hollands Landschap en Dunea samen met boeren en andere organisaties natuur en landschap beheren en helpen ontwikkelen. Waar de hoogheemraadschappen voor droge voeten zorgen.

Lees verder »