Camping De Drie Morgen krijgt een nieuwe plek

Geplaatst: 10-07-2019

De enige camping in Zoetermeer, Camping De Drie Morgen, krijgt een nieuwe plek.

Deze zomer kunnen wij en toeristen nog steeds onze caravan of tent neerzetten op de oude vertrouwde plek aan de Voorweg. Daarna start de bouw van de nieuwe locatie in de Nieuwe Driemanspolder. Hierdoor sluit de camping wel twee maanden eerder dan normaal.

De Zoetermeerse camping ‘De Drie Morgen is een kleinschalige camping met zo’n 35 plekken waar bezoekers uit eigen stad en daarbuiten een nacht of langer verblijven. Het is een rustige, idyllische plek, verstopt tussen de bomen en struiken in het Zoetermeerse landschap. Het gebied tussen de camping en Leidschenveen krijgt een complete metamorfose vanwege het Nieuwe Driemanspolder waar we straks kunnen varen, fietsen en wandelen.

Bekijk document 

Nieuw huis

De eigenaren van de camping hebben besloten mee te gaan in de ontwikkeling van het gebied. Ze bouwen niet alleen aan een nieuwe locatie voor hun campinggasten, ook laten ze er een nieuw huis voor zichzelf bouwen. Na 20 jaar aan de Voorweg gewoond en gewerkt te hebben, is het tijd voor een nieuwe stap.

De entree van Camping De Drie Morgen komt aan de Leidschendamseweg tussen Zoetermeer en Leidschenveen. Het aantal staplaatsen zal groeien van 35 naar 90 plekken en er komt een nieuw sanitairgebouw. In het begin zal de locatie wat kaal zijn maar er zullen al snel nieuwe bomen en struiken komen. De eigenaren willen er net zo’n sfeervolle plek van maken zoals het is en straks was. Camping De Drie Morgen is geopend tot 25 augustus 2019 en sluit twee maanden eerder dan normaal. In april 2020 zal de camping weer geopend zijn op de nieuwe locatie.

 

 

« Nieuws overzicht