Wintercamping

Genieten van een wintervakantie in eigen land? Ontdek het prachtige ‘Land van Wijk en Wouden’ in Zuid-Holland en kom naar camping de Drie Morgen. Op onze camping kun je met het hele gezin genieten en het prachtige Zoetermeer en omgeving ontdekken. De camping bevindt zich in een van de oudste doorgemalen polders van Zuid-Holland en heeft ruim 90 plekken voor zowel campers/vouwwagens als tenten. Heerlijk winterkamperen in Nederland? Boek direct een verblijf!

Boek een verblijf

Geniet van de vele voorzieningen op onze wintercamping

Camping de Drie Morgen is sinds 2020 gevestigd in het recreatiegebied ‘De Nieuwe Driemanspolder’. De camping heeft goede sanitaire voorzieningen in de vorm van een goed onderhouden sanitairgebouw. In het gebouw vindt u wasmachines, drogers, afwasplaatsen met warm en koud water en schone wc’s en douches. Er is tevens een mindervalide wc en douche aanwezig. De camping heeft plaats voor zo’n ruim 90 plaatsen en zijn allemaal voorzien van stroom. Met de camper ben je van harte welkom op onze verharde camperplaatsen met 10 ampère stroomvoorziening. Uiteraard kun je op de hele camping gebruik maken van Wi-Fi en honden zijn welkom!

Neem contact op met ons

 

Ontdek de prachtige omgeving vanuit onze wintercamping

Camping de Drie Morgen is gelegen in een prachtige omgeving. Vanaf onze wintercamping kunt u Zoetermeer verkennen, maar je kunt ook de prachtige natuur in het Land van Wijk en Wouden bezoeken. Dit is een landelijk gebied gelegen tussen de steden Zoetermeer, Leidschendam, Leiden en Alphen aan den Rijn en is een beschermd gebied. Het gebied bestaat uit iconische polder met smalle en langgerekte kavels. Culinair genieten tijdens jouw verblijf op onze wintercamping? Op loopafstand kun je naar restaurants de Hoeve Kromwijk en de Witte Raaf gaan. Uiteraard vind je in het centrum van Zoetermeer op 5 km afstand nog veel meer heerlijke restaurantjes. Na je ontbijt of lunch erop uit gaan? Op loofafstand vindt je SnowWorld (skiën), Ayers Rock(klimmen) of Bowling Westerpark.

Boek een verblijf op onze wintercamping

Als je op zoek bent naar een winter camping vakantie in Zuid-Holland, kom dan naar camping de Drie Morgen. Onze camping heeft goede voorzieningen en is een ideale plek om de prachtige omgeving te ontdekken. De camping bevindt zich in het recreatiegebied ‘de Nieuwe Driemanspolder’ aan de Leidschemdamseweg 3 te Zoetermeer en is goed bereikbaar. Direct boeken? Maak dan gebruik van het formulier op de website. Je kunt het reisgezelschap, type accommodatie en verblijfsduur aangeven en boeken. We verwelkomen je van harte op onze wintercamping de Drie Morgen!

Boek direct!