Camping Den Haag

 

Een camping in Den Haag is het niet helemaal, maar Zoetermeer ligt natuurlijk wel in de nabijheid van Den Haag. Hoe dan ook; onze camping in Den Haag ligt dus aan de Leidsendamseweg 3 in Zoetermeer. Op steenworp afstand van Den Haag dus. De camping die u kunt boeken ligt op een van de oudste drooggelegde polders van Zuid-Holland en alleen dat al maakt het een bijzondere plaats.

Onze camping in Den Haag mag er zeker zijn en ligt op een unieke locatie

 

Onze camping in de buurt van Zoetermeer mag er zijn. Wij hebben u gewoon erg veel te bieden en beden in totaliteit plaats aan negentig gasten, waarvan tien plaatsen gereserveerd zijn voor mensen die met de camper komen. Onze camping vindt u in het nieuwe recreatiegebied De Nieuwe Driemanspolder. Wij kunnen u meer dan goede sanitaire voorzieningen bieden net als een afwasplaats met warm en koud water. Natuurlijk hebben onze plekken allemaal een stroomvoorziening en op onze camping zijn honden ook gewoon nog welkom. Natuurlijk hebben we ook wifi zodat u tijdens uw verblijf niets hoeft te ontgaan. Dat en de unieke ligging maakt het een prima camping in Den Haag. 

Ook het strand van Scheveningen ligt op steenworp afstand van de camping

In Zoetermeer zelf kunt u zich gedurende ons verblijf al prima vermaken. Er is voldoende te doen in Zoetermeer zelf. U kunt er heerlijk zwemmen, golfen, boogschieten, skiën en bowlen. Ook het centrum dat geheel vernieuwd is, is een bezoek meer dan waard met allerlei leuke winkeltjes en erg gezellige terrasjes. Ook kunt u vanaf de camping prima dagtochten maken richting Den Haag, Gouda en Delft. U kunt daar volop cultuur snuiven en heerlijk shoppen. Ook het strand van Scheveningen ligt op slechts een kwartiertje rijden vanaf de camping. U kunt dus echt alle kanten op. 

Zeer verstandig dus om juist voor onze camping te kiezen

Zeer verstandig dus om juist onze camping te boeken. U en ook uw hond hebben het er ongetwijfeld prima naar de zin. Nog iets; hoewel we u heel erg veel kunnen bieden, kunt u op onze camping nog voor een zeer betaalbare prijs overnachten. Zeer de moeite waard dus om voor onze camping op een unieke locatie te kiezen. U ontdekt de provincie Zuid-Holland op z’n mooist en krijgt de kans om in een drooggelegde polder met historie te kamperen. Wat wilt u nog meer?

 

 

Camping Den Haag