Camping Zuid-Holland 

U bent naarstig op zoek naar een geschikte camping in Zuid-Holland? Denk dan eens aan ons, wij van camping De Drie Morgen. Wij hebben u bijzonder veel te bieden en bovendien zult u zich in Zoetermeer en de nabije omgeving werkelijk geen seconde vervelen. De camping in de buurt van Zoetermeer  ligt in De Nieuwe Driemanspolder en is geopend vanaf april 2020. Toch hebben ondertussen al heel erg veel mensen onze camping aan de Leidsendamseweg 3 in Zoetermeer weten te vinden. 

 

Ook uw hond is meer dan welkom op de camping in Zuid-Holland 

U doet er verstandig aan wanneer u een camping in Zuid-Holland zoekt juist voor ons te kiezen. Wij bieden u namelijk uitstekende sanitaire voorzieningen en een afwasplaats met zowel warm als koud water. We bieden negentig ruime plaatsen met stroomvoorzieningen en onder die plaatsen bieden we zeker tien verharde camperplaatsen. Ook met de camper bent u bij ons dus van harte welkom. Behalve dat we u graag verwelkomen op onze camping in Zuid-Holland, is ook uw hond meer dan welkom. Uiteraard hebben we prima wifi op onze fraaie camping. Interessant is ook het feit dat de camping gelegen is in één van de oudste drooggelegde polders van de provincie Zuid-Holland. 

U hoeft zich werkelijk geen moment te vervelen

Op de camping hoeft u zich geen seconde te vervelen en ook in de nabije omgeving is meer dan voldoende te beleven. In Zoetermeer zelf bijvoorbeeld vindt u prachtige parken met het Westerpark en Buytenpark. Ook het gloednieuwe stadscentrum van Zoetermeer is de moeite waard. In Zoetermeer vindt u leuke winkels en gezellige terrasjes. Het strand van Scheveningen? Dat ligt op nog geen twintig minuten rijden van de camping in Zuid-Holland en ook Den Haag, Delft en Gouda liggen om de hoek. En daar vindt u de leukste musea, kunt u volop cultuur snuiven en kunt u al eveneens heerlijk eten en shoppen. 

Zoetermeer heeft simpelweg heel erg veel te bieden 

In Zoetermeer zelf en op steenworp afstand van de camping is al eveneens genoeg te doen. U kunt zwemmen, golfen, boogschieten, bowlen en zelfs skiën is er een optie. Zoetermeer heeft dus echt heel erg veel te bieden. Prima idee dus wanneer u een geschikte camping in Zuid-Holland zoekt juist voor ons te kiezen. De voordelen zijn groot en om de prijs hoeft u het al helemaal niet te laten.

 

 

 camping Zuid-Holland