Camping in de buurt van Zoetermeer

Een zomer,- of wintercamping in de buurt van Zoetermeer? Dan komt u toch echt uit bij onze camping, bekend als camping De Drie Morgen. De camping in Zuid Holland die wij runnen heeft ook u erg veel te bieden. Onze camping is gelegen even buiten Zoetermeer in de nieuwe Driemanspolder. U bent er van harte welkom!

Perfecte camping in de buurt van Zoetermeer voor u en uw hond

Onze camping bestaat vanaf 1 april 2020 en heeft een plaats gekregen in een nieuw recreatiegebied met de naam De Nieuwe Driemanspolder, gelegen aan de Leidsendamseweg 3 in Zoetermeer. Wanneer u kiest voor onze camping, dan bezoekt u een camping met meer dan uitstekende sanitaire voorzieningen. U krijgt de beschikking over een afwasplaats met zowel warm als koud water. In totaal bieden we negentig ruime plaatsen, waaronder tien plaatsen die gereserveerd zijn voor campers. De verschillende plaatsen hebben stuk voor stuk een stroomvoorziening. Behalve dat we u graag welkom heten op onze camping in de buurt van Zoetermeer, mag u bij ons ook gewoon uw hond nog meenemen. En dat is natuurlijk wel zo gezellig.

De camping ligt in één van de oudste drooggelegde polders van de provincie Zuid-Holland

Onze camping ligt in een van de oudste drooggelegde polders die de provincie Zuid-Holland rijk is, en dat maakt het meteen ook een bijzondere plaats. In de regio is voldoende te beleven. Zo is een bezoek aan Zoetermeer de moeite waard, zeker het Westerpark en het Buytenpark. Ook het nieuwe stadscentrum is een aanrader, zoals Zoetermeer bekend staat om de leuke winkels en de gezellige terrassen. U kunt vanaf de camping in de buurt van Zoetermeer ook prima een beroep doen op het strand van Scheveningen, op nog geen twintig minuten rijden vanaf de camping.

Zoetermeer heeft u verrassend veel te bieden

U kunt ook prima een bezoek brengen aan Den Haag, Gouda en Delft wanneer u op de camping staat, zoals in Zoetermeer zelf ook al voldoende te beleven is in de vorm van bijvoorbeeld zwemmen, golfen, boogschieten en zelfs skiën. Zoetermeer heeft verrassend veel te bieden in elk geval en dat maakt dat u zich niet snel gaat vervelen. Ook dat maakt een bezoek aan onze camping de moeite meer dan waard. En tenslotte; hoewel wij u als camping behoorlijk wat te bieden hebben, betaalt u bij ons nooit de hoofdprijs voor een verblijf.

 

 

Camping in de buurt van Zoetermeer